Selecteer een pagina

In het najaar start altijd het nieuwe woonseizoen. Traditioneel worden dan ook de meubelbeurzen voor de vakbezoekers gehouden. Uiteraard waren wij ook dit jaar weer van de partij.

Wat we hebben gezien is dat er veel wordt ingezet op duurzaamheid. Er worden meer meubels gemaakt met gerecyclede materialen. Het meubel mag weer duurzaam zijn en moet langer meegaan. Je ziet dus dat meer fabrikanten gaan kiezen voor tijdloze modellen. Dit past precies in onze filosofie.

Ronde vormen en lichte zachte stoffen

Op het gebied van stoffen komen we lichte en knuffelbare materialen tegen. Ook veel natuurlijke materialen zoals wol en linnen. Er wordt veel gebruik gemaakt van aarde tinten. Voor accessoires en decoraties en andere aankleding zien we dat diepe tinten zoals chocoladebruin, kastanjerood en indigoblauw gebruikt worden. Ook worden er verschillende materialen gecombineerd met een groot contrast. Zoals bijvoorbeeld chic messing met ruig beton of onbewerkt hout met glimmend satijn.

Over een paar weken verwachten wij weer een aantal nieuwe modellen binnen. Kom langs in onze showroom en laat u inspireren.

Hieronder volgen nog een aantal foto’s ter inspiratie (bron: ETC design center)